Board indexPublicNews and Articles Stranica klana

Završio OpenCup, Tigrovima srebro

Comments

Završio OpenCup, Tigrovima srebro

Postby Tiger Bot on 17 Jun 2010, 10:05

ImageZavršilo je OpenCup Spring 2010 natjecanje u ClanBase organizaciji, a mi smo ove sezone prošli dosta dobro, s obzirom na sve.

Image

Drugo mjesto na CoD2 Capture the flag

Kao i prošle sezone, tako smo se i ovaj put prijavili za CTF tip igre. Prvi dio natjecanja, po grupama, nije bilo najbolje, jer smo odigrali svega jednu borbu protiv mađarskog klana "never-smile" i izgubili 8:5. Ostali protivnici iz grupe se nisu pojavljivali tako da smo samo s jednom borbom i ujedno porazom ušli u drugu fazu natjecanja.

Druga faza je bila puno bolja, klanovi su se ovdje pojavljivali za borbe a mi smo se redom probijali do finala. U ovom dijelu natjecanja svakako treba istaknuti borbu u polufinalu, gdje smo igrali protiv klana "Devils Battalion" u uvjerljivo ih dobili rezultatom 32:5. To je bila naša najbolja CTF borba u povijesti klana. Cijeli izvještaj te borbe možete pročitati ovdje.

Tako smo došli do finala gdje nas je kao protivnik dočekao isti onaj mađarski klan protiv kojeg smo izgubili u grupama. Nažalost, ovo finale nismo bili u mogućnosti odigrati pa smo morali predati i zadovoljiti se drugim mjestom.

Time smo osvojili srebro, a unatoč svemu, ovaj rezultat je bolji nego prošle sezone kad smo osvojili treće mjesto.

CoD2 Search & Destroy

Kao i kod CTF-a, tako smo i ovdje u fazi grupa igrali slabo. Svega jedna borba, ali zato vrlo dobra. Igralo sve protiv hrvatskog klana "AgnusDei" na mapi Carentan. To smo dobili 13:6, ali ono što treba istaknuti je da smo ovu mapu odigrali maestralno disciplirano. Cijeli izvještaj ovog možete naći ovdje.

Ostali klanovi se nisu pojavili, pa i ovdje smo s jednom odigranom borbom idemo u drugu fazu natjecanja.

U drugoj fazi napredujemo do četvrt-finala, a onda kraj. Za termin igranja su nam stavili subotu u 17h, a to nismo nikako bili u mogućnosti da igramo - nismo se pojavili i time ispali u četvrt-finalu.

CoD2 Search & Destroy, FUN squad

Ove sezone smo prijavili i naš FUN squad tim da se malo puca po Kupu. No, FUN squad je prošao najbolje (ili najgore, ovisi kako gledate). Zašto ?

Zato jer u grupi nismo odigrali nijednu borbu, sve bilo no-show, tako smo otišli dalje bez ispaljenog metka. U osmini finala se ovaj put mi nismo pojavili i to je bio kraj.

Kao što se može primijetiti, ovaj kup je zabilježilo i previše nepojavljivanja protivnika, tako da ClanBase mora ozbiljno poraditi na tome koje klanove će primati ubuduće da sudjeluju na kupu, ako žele osigurati koliko toliku kvalitetu.

Mi smo bar osvojili srebrnu medalju ove sezone, taman prije ljetne pauze, što nije nikako loše. Pogledajte naša ostala postignuća.
Last edited by Tiger Bot on 22 Aug 2010, 22:34, edited 2 times in total.
Reason: JFusion Discussion Bot UPDATE
"I'm smarter than Dugi"
Tiger Bot
Artificial intelligence

Return to News and Articles